Családi kaland Phuketen

Elektronok rendezett áramlása

2016. július 26. 06:33 - lazly

Tegnap előtt este felrobbant valami a közeli trafóházban, nagy csir dur puff, aztán természetesen áramszünet. Becsületükre szóljon hogy másfél óra alatt megjavították.

Tegnap este pedig a 3 és fél éves szeretett okostelefonom mondta azt, hogy kiszolgáltam kisgazdám, mostmár nyugi legyen. Úgy néz ki állapota végleges. Most foglalkozhatok a méltó (!) utóddal is.

A motorban is gyanúsan sokat nyög az aksi indításnál, néha már be is kellett rugnom, azóta próbálok ügyesebben indítózni, de így is a határán vagyok a indítás / visszatöltés játéknak.

Csak valamifajta gabonakörre tudok gondolni a közeli dzsungelben, amit a kísérletező kedvű helyi parasztok elefántokkal csapattak a fák közé, ezért végre nem észak-amerikába mentek az UFOk.

Venni kellett volna amulettet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totyogovalphuketen.blog.hu/api/trackback/id/tr88914668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása