Családi kaland Phuketen

Monszun, megint

2016. szeptember 06. 16:57 - lazly

Itt van régi jó barátunk, már egy napja tombol. Péntekig ilyen időt ígérnek, aztán meglátjuk, eddig egyszer se tudtak nagyjából se eltalálni mi lesz (ezt se tudtak előre ami ma várt ránk). Széllökések is vannak, amik motoron külön szórakoztatóak, az utazást könnyen maradandó élménnyé varázsolják. Úgyhogy a víz még csak hagyján, de nem nagyon tudunk elmenni a boltnál messzebb, nem ér annyit.

Ráadásul a helyiek is, régebb óta itt élők is panaszkodnak, hogy az utóbbi évek egy legkeményebb esősévszakát kaptuk. Így jártunk. Nekem ez a harmadik esős évszakom itt, de általában kellemes idő van nagyon, mint nálunk nyáron, semmi említésre méltó.

Persze a széllökések visszahozták a hőn szeretett áramszüneteket is. Persze az első egy-két hétből tanulva van gyertya. :D Elkészült az öltönyöm is, de esőben nem tudom hazahozni a motorral. Nem így kéne kimosni, és még nem is koszos. Eh!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totyogovalphuketen.blog.hu/api/trackback/id/tr7111682939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása