Családi kaland Phuketen

Előkészületek Vol.2

2016. június 29. 10:31 - Giaf

Bankkártya megújítással sajnos a saját bankunkkal nem sikerült dűlőre jutni, nem hajlandóak előbb legyártani a kártyámat, ami a távollétünk alatt fog lejárni. Természetesen jópénzért ezt megtennék, de azt hiszem jogos az elvárás, hogy ha 2 hónap múlva ingyen kapnám az új kártyát, akkor most is ingyen szeretném. Illetve külföldre se hajlandóak postázni (ezt annyira én sem támogatnám, és meg is értem, hogy nem postázzák át ingyen a Föld másik felére), tehát valószínűleg marad a bankszámlám megszüntetése náluk.

Továbbá a postai meghatalmazás már 1 hete kitöltötten hever az íróasztalomon, lassan besétálok vele egy postára, hogy azt is kihúzhassuk a listánkról.

Csere telefont pedig percek alatt sikerült szerezni egy Facebook kiírást követően.

Fényképezőgép már a szervizben várja, hogy valaki szétszedje, reméljük időre ez is elkészül.

Összegezve a hátralévő 20 napban már csak Bercinek kell beadni a Hepatitis A+B kombinált védőoltás emlékeztető szuriját, nemzetközi jogosítványt kéne igényelni, no meg a fürdő felújítást kéne befejezni. Igaz az utóbbi a legkalandosabb, de ez a blog nem erről szól:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totyogovalphuketen.blog.hu/api/trackback/id/tr938853782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása